La Regidoria de Joventut posa a l’abast dels professionals que treballen amb joves i adolescents les sessions “(Des)educar-se per educar”, una iniciativa formativa de prevenció i detecció de violències masclistes entre aquests col•lectius.

L’objectiu és dotar els professionals d’eines per prevenir, detectar i abordar les violències de gènere per millorar i optimitzar les intervencions socioeducatives adreçades al jovent a través del disseny d’estratègies de treball. Entre d’altres, abordaran la realitat actual del jovent, el cicle de la violència masclista en les parelles joves i l’assetjament LGTBI-fòbic. Les sessions, a càrrec de la cooperativa Candela, proposen una manera molt participativa de treballar aquestes qüestions a partir de la reflexió individual i grupal.

La darrera sessió es farà el 27 de març, de 10 a 14 hores a la Biblioteca de Bellvitge. La iniciativa s’emmarca en la programació mensual temàtica de l’Oficina Jove, que aquest mes es dedica a la dona. Es preveu la participació d’unes 25 persones tècniques d’entitats juvenils i de diferents serveis municipals i educatius de L’Hospitalet.