Els alumnes de 3r d’ESO de l’escola FEP Sant Jaume han organitzat una sèrie d’activitats per aconseguir el màxim nombre de donants de sang en la jornada solidària del dilluns 6 de maig. Les donacions tindran lloc a l’escola de 16h a 20h i és necessari demanar cita prèvia.

La iniciativa forma part d’un projecte d’Aprenentatge i Servei. Com ja és habitual una de les accions de promoció d’aquesta campanya ha estat una flashmob que han preparat els alumnes.

Els exemples de l’Imanol i l’Iker

L’Imanol Albujar alumne de 3r d’ESO, va superar la lluita contra la leucèmia i ha tingut un paper essencial, junt amb l’Iker, un alumne del centre que està en procés de superació, per transmetre la importància de participar en la jornada solidària. “M’agradaria que tots vinguessin a donar sang perquè això m’ha salvat a mi i podria salvar a altres persones només amb una donació” explica l’Imanol.

A més del flashmob, que tindrà lloc a les 18h el mateix dilluns, els alumnes han preparat cartells, gimcanes, obres teatrals i carnets de superheroïs pels més petits. Tot per donar a conèixer la campanya i la necessitat de donar sang.

Cada vegada són més els joves que participen en aquestes iniciatives amb l’esperança que s’hi sumin més donants.

Per donar sang es pot reservar hora a l’instagram o a la web de l’escola o a la del Banc de Sang.