Del 14 al 16 de juny els barris de Collblanc i La Torrassa s’omplen d’activitats entre les quals destaquen havaneres, sardanes i tallers a la plaça Espanyola i al Parc de la Marquesa com a punts neuràlgics. El punt final serà la Festa de la Diversitat.

Consulta el programa en format PDF

Divendres 14 de juny

La festa major començarà amb activitats per a la canalla: Pinta-cares, jocs de taula, ludoteca, bàsquet i futbol al Parc de la Marquesa a partir de les 17:30h. I per finalitzar la jornada, a les 21h Nit d’Havaneres amb Son de l’Havana a la plaça Espanyola i a les 22:30h Nit de Ballaruga amb Agustín Aspa al parc de la Marquesa.

El grup Son de l’Havana

Dissabte 15 de juny

  • A les 10h a la plaça Espanyola, XIX Trobada de puntaires
  • A partir de les 10:30h Cercavila pels carrers del barri
  • A les 11h a la plaça Espanyola, concert de l’Hospiband
  • A les 16:30h al Casal d’Entitats, XVIII Concurs ocellaire
  • A les 19h al arc de la Marquesa Actuació dels grups de pop-rock de l’EMMCA
  • A les 20:30h al parc de la Marquesa, III campionat de break dance
  • A les 22:30h al parc de la Marquesa, nit de ballaruga amb Versión Imposible
El grup Versión Imposible

Consulta el programa en format PDF

Diumenge 16 de juny – Festa de la Diversitat

La Festa de la Diversitat arriba a la seva 29a edició al parc de la Marquesa amb actuacions, espectacles i activitats destinades a tots els públics. Els esdeveniments d’aquesta festivitat tan arrelada al barri començaran amb una cercavila a càrrec de l’Associació Folklòrica i Artística SALAY. A les 11h tindran lloc les mostres gastronòmiques mentre els més artístics podran gaudir de tallers i espectacles musicals. Les activitats acabaran amb l’actuació del grup Habla de mí en presente.

Consulta el programa en format PDF

El dissabte 22 de juny se celebrarà l’Aniversari dels Gegants de la Ciutat amb una concentració al Mercat de Collblanc que servirà perquè l’ambient festiu s’allargui uns dies més.