L’Auditori Barradas acull aquest divendres 27 d’octubre un recital solidari per donar visibilitat a l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, l’ELA. Sota el nom de “You Win” es vol recaptar fons per a la investigació i ajudar a les famílies dels afectats per aquesta malaltia neuro-degenerativa.

L’impulsora de la iniciativa és Rebeca Paz, qui ha viscut de prop la malaltia a través de la seva àvia i ha decidit tirar endavant el recital. “La música del videojoc Final Fantasy em va acompanyar durant la meva infantesa i la relaciono molt amb la meva àvia” explica Paz, que ha decidit retre-li homenatge a través d’aquesta música.

El que va començar sent una idea es va fer realitat quan va conèixer a Víctor Martínez, pianista del grup Doctor Prats, durant una Japan Weekend. Plegats van configurar el repertori d’aquesta vetllada musical que consistirà en interpretar versions de les cançons més conegudes de videojocs emblemàtics i de totes les èpoques, com Mario Bros, Zelda i Final Fantasy.

Durant el recital es sortejaran també una vintena de lots de diferents productes gràcies a una col·laboració privada i, també, a d’altres entitats que han volgut participar, com el Teatre Nacional de Catalunya, els Amics del Museu Nacional d’Art de Catalunya i, en l’àmbit local, la botiga El Enano Friki.

L’entrada del recital costa 15 euros i inclou una participació al sorteig que es farà durant l’acte. A més a més, també s’ha activat una Fila 0 per tal que tothom pugui col·laborar a la causa, malgrat no assistir al recital. Els diners recaptats aniran a la Fundació Miquel Valls.