La FE L’Hospitalet Atlètic i el CE L’Hospitalet van guanyar el 3r Torneig “Ciutat de L’Hospitalet” en categoria femenina i masculina, respectivament, després de les finals disputades aquest diumenge a l’Estadi municipal de L’Hospitalet.

La primera final va ser la de categoria femenina entre l’Hospi Atlètic i el CS Albirrojita de Catalunya. El duel es va iniciar amb la protesta de la FE L’Hospitalet Atlètic, que durant el primer minut de joc es va quedar aturat sobre el terreny de joc. El motiu és la impossibilitat d’entrenar al municipal de la Provençana, el seu camp habitual, més enllà de les 21:15. Les jugadores també van sortir al camp amb un cartell demanant solucions. 

En aquest sentit, fonts municipals van explicar que la problemàtica ja està en vies de solució i que s’espera que a curt termini l’horari d’encesa de les llums del municipal de la Provençana pugui ampliar-se fins a les 22h.

Quant a la part esportiva, el duel va destacar per la intensitat dels dos conjunts, que malgrat que les dimensions del camp no es van estalviar ni un gram de força. Les oportunitats es van succeir a les dues àrees, sobretot en els darrers minuts quan el cansament va fer acte de presència. Però l’encert de les dues porteres van impossibilitant que el 0-0 es mogués.

A la tanda de penals, la FE L’Hospitalet Atlètic no va fallar cap pena màxima mentre que l’Albirrojita va fallar el segon. El cinquè i definitiu, marcat per Saray Pérez, va significar el títol per a l’Hospi Atlètic.

El CE L’Hospitalet “B” torna a guanyar

La final masculina sí que va tenir gols. I també va ser més igualada del que a priori es podia esperar. De fet, el teòricament dèbil, l’EJ Can Pi, es va avançar als primers minuts amb un gol de Joan Ibarra a la sortida d’un servei de cantonada.

El CE L’Hospitalet “B” va haver de reaccionar i les ocasions s’anaven succeint a la porteria del conjunt quadribarrat. A l’equador de la primera part arribava l’empat, anotat per Guillem Pardo, fet que relaxava el nerviosisme dels locals.
La segona meitat va mantenir la tònica fins que l’Hospi “B” va anotar el segon i tercer gols, pràcticament consecutius. Nil Valero i Moha Cámara van ser els autors de la sentència de l’equip de David Parra, que d’aquesta forma aixecava el seu segon títol consecutiu, tercer si es compta el de la primera edició, guanyat amb el nom d’UD Gornal.