La Fundació Esportiva L’Hospitalet Atlètic i el Club Social Albirrojita de Catalunya seran els equips finalistes de la competició femenina del 3r Torneig de futbol “Ciutat de L’Hospitalet”.

El primer a aconseguir la seva plaça va ser l’Hospi Atlètic. El conjunt dirigit per Dani Barnés va superar al teòricament favorit per accedir a la final, el CE L’Hospitalet, a la tanda de penals, després d’haver empatat a 0 durant els 45 minuts de partit.

Els dos conjunts, prèviament, havien guanyat els seus respectius partits davant una UD Gornal que va deixar una bona imatge. De fet, Hospi Atlètic i CE L’Hospitalet van obtenir la victòria per la mínima marcant el gol als darrers instants dels respectius partits.

L’altre finalista serà un nouvingut a la competició, el Club Social Albirrojita de Catalunya. L’equip dirigit per David Velázquez es va avançar davant La Florida, però l’actual campió va saber remuntar i entrar a la segona part amb 2-1 favorable. El marcador no es va moure fins a les acaballes del duel, quan l’Albirrojita va empatar a 2. A la tanda de penals, més encert del conjunt de David Velázquez, que va superar la “Flori” per 4-3.

La final serà aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda a l’estadi municipal de L’Hospitalet. Els dos finalistes, Hospi Atlètic i Albirrojita, van coincidir la temporada passada en el mateix grup de la 2a Catalana, amb una victòria per a cadascun dels equips. El desempat servirà per saber qui són les noves campiones del Torneig Ciutat de L’Hospitalet.