Dissabte, el recinte firal de La Farga es va omplir de gom a gom per vibrar amb les cançons de les bandes més mítiques del punk-rock nacional. Des de la una del migdia i fins a les onze de la nit, es van viure 12 hores de festa ininterrompuda amb el festival Bonus Track, que va prendre el relleu de l’emblemàtic PintorRock, que no se celebrava des del 2020.

Pels dos escenaris, hi van passar 10 bandes que representen el bo i millor del panorama, molt reconegudes pel públic, que van de les veteranes Soziedad Alkoholika i Segismundo Toxicomano, a grups emergents com La Élite o Periferia. Entre el públic, molts joves totalment entregats, que van desmostrar la bona salut que encara conserva aquest gènere. Així ho veu Placi, mític cantant de Segismundo Toxicomano, que creu que els joves estan tornant a agafar les guitarres: “Hi ha propostes com La Élite que aposten per sons diferents, però tenen unes lletres de les més punkis que he escoltat en els darrers anys.”

David Martínez, organitzador del festival de punk-rock Bonus Track, afirma que el festival ha sigut un èxit un rotund per l’organització, que han quedat molt sorpresos amb la gran rebuda de L’Hospitalet: “Des que hem començat a la 13:00 l’afluència ha sigut increïble, i al segon concert ja superàvem les 6.000 persones. Encara hem de fer el recompte de taquilla, però calculem que han vingut unes 8.500 persones”.

Sense confirmació encara, però amb el possible retorn del PintorRock a l’horitzó, L’Hospitalet ha complert amb escreix per poder acollir la pròxima edició d’aquesta marató del gènere punk-rock.