És una de les principals novetats de les Festes de la Primavera i està sent un èxit entre les famílies. Es tracta del Jardí de les Tortuges, un festival de música que a més de concerts ofereix diversos tallers per als més petits de la casa.

Aquest matí el Centre Cultural de Santa Eulàlia s’ha omplert de gresca, creativitat i sobretot ganes de gaudir de les Festes de la Primavera en família. L’espectacle estrella ha estat l’homenatge-tribut a Michael Jackson, que ha aconseguit animar a tot el públic gràcies al talent de Funkers Fabolous, una companyia de dansa urbana que no ha deixat indiferent a ningú.

Tallers, al Parc de les Tortugues. Foto Gabriel Cazado.

“Aquest espectacle m’ha sorprès” ens explica Sandra Teixidor que ha vingut a veure l’espectacle amb el seu fill. “Un homenatge a Michael Jackson està molt bé, sobretot perquè els petits coneguin aquest tipus de música”, afegeix.

Carmen Ortega, directora del Centre Cultural Santa Eulàlia, ens explica com el festival està sent tot un èxit “de moment estem molt contents perquè ha tingut molt bona benvinguda, esperem que l’any que ve pugui continuar”.

El Jardí de les Tortugues us espera per gaudir de totes les activitats fins l’últim espectacle musical que tindrà lloc a les 18h.