La Biblioteca de la Florida ha organitzat un doble concurs de punts de llibre i contes realitzats pels infants del barri. La iniciativa ha estat tot un èxit. S’han recollit 548 obres que s’exposaran el mes de juny a la biblioteca. Dimecres, 21 de maig, es van lliurar el premis als millors punts i als millors contes.

Es la segona vegada que la biblioteca organitza un concurs de punts de llibre i la primera que realitza el concurs de contes. La participació ha superat les expectatives, segons ha explicat la directora de la biblioteca, Cristina Amatriain.

Han participat escoles, esplais i usuaris de la biblioteca entre 3 i 12 anys. Els premis s’han repartit en tres categories d’edat. Pel que fa als contes, els guanyadors han estat: Abdallah Chahmi, a la categoria d’entre 3 i 6 anys, amb La Papallona. A la categoria de 7 a 9, el guanyador ha estat Alexis Carapaz, amb Amor de madre. I a la categoria d’entre 10 i 12 anys, el primer premi ha estat per Sergio Gaviria.

El lliurament dels premis es va realitzar a l’escola Pau Vila, de la Florida, amb un espectacle del conte contes Santi Rovira.