“Cádiz. El suave aleteo de las mariposas” és el nou llibre de l’hospitalenca Estrella Ambrojo. L’obra recupera la història d’amor entre una agent del CNI i un guàrdia civil mentre s’obren noves trames d’investigació. En aquest cas, Ambrojo s’ha centrat en un tema que la toca de prop: els nens robats pel franquisme.

Estrella Ambrojo es va estrenar en el món de la novel·la amb “Cádiz”, una obra que va escriure durant la pandèmia i que tenia com a protagonista a una agent del CNI que era destinada a la ciutat andalusa i un cop allà descobreix l’amor, alhora que investiga una trama delictiva. Després de la bona acollida del llibre, Ambrojo en publica la segona part.

En aquesta ocasió, Estrella Ambrojo aborda el tema dels nens robats pel franquisme, un tema que coneix prou bé perquè ella ha buscat a la seva germana. “És un cas que no es pot solucionar perquè hi ha moltes coses ocultes i molta trama darrera” diu Ambrojo. Pel que fa al títol de l’obra fa referència al desig que les papallones aletegin, encara que sigui a l’altra banda del món, i totes les mares puguin saber on estan als seus fills.

Estrella Ambrojo ja està treballant en un nou llibre que transcorre a L’Hospitalet i on les dones seran les protagonistes. Mentrestant, el proper 22 d’abril Ambrojo presentarà la segona part de “Cádiz” a la Biblioteca de La Bòbila.

Si vols veure l’entrevista que el programa Taquilla Inversa ha fet a l’autora fes clic aquí.