El grup municipal d’ERC+EUiA presenta al Ple diverses mocions per denunciar els incompliments del govern municipal. Promeses que es van fer en campanya i que, asseguren, no s’han complert.

Parades exteriors del Mercat de Collblanc

En aquest sentit, porta una moció conjunta per a la remodelació de les parades exteriors del Mercat de Collblanc. “Es van comprometre a fer la reforma de les parades exteriors i ara diuen que no. Amb un problema afegit que tenen fibrociment a les teulades”, ha apuntat el portaveu del grup municipal, Jaume Graells.

Municipalització de bressols i parc de la Remunta

En una altra moció conjunta demanen la municipalització de “les cinc escoles bressol a què es van comprometre i que ja no es fa”, ha afegit.

També demanen en una moció individual que es millori el parc de la Remunta i el seu entorn.

Mesures contra l’infrahabitatge

D’altra banda, des del grup municipal també demanen que s’impulsin mesures per combatre l’infrahabitatge, com assessorament i acompanyament per als veïns i veïnes que ho pateixen. “És un dels problemes més greus que té la ciutat. Parlem d’habitatges que no reuneixen les condiciona i sobretot de famílies vulnerables que pateixen les conseqüències de les màfies”, ha afirmat Graells.

Patis Oberts

Els republicans també demanen que es recuperin i s’ampliïn els patis oberts i millorar la seguretat als centres eductius i els entorns per evitar actes vandàlics. A més, també formen part de la moció conjunta amb motiu de l’1 de maig, per un treball digne per a tothom.