La Milla Urbana de Santa Eulàlia ha arribat a la seva 31a edició i la 14a Solidària. Una prova atlètica per a totes les edats amb l’esperit d’ajudar a un programa de l’Hospital Sant Joan de Déu que facilita l’atenció als nens sense recursos que tenen càncer, d’arreu del món, i també de recollida de llet i oli pel Banc d’Aliments de la Creu Roja de L’H. Hi han participat més de 800 persones.

Un any més, i ja van 31 edicions, la Milla Urbana de Santa Eulàlia, ha omplert el carrer Amadeu Torner d’un ambient esportiu i festiu. Aquesta iniciativa de l’AESE és tot un clàssic a la ciutat, una cursa referent dins i fora de L’Hospitalet que barreja esport i solidaritat.

Enguany més de 800 persones s’han animat a participar-hi en les diferents categories, des de barrufets fins a veterans. Entre els més joves hi ha hagut il•lusió i nervis per poder ser present en una prova com aquesta i també molta satisfacció entre els guanyadors per poder recollir el premi al seu esforç.

El caràcter solidari ha continuat molt present a la Milla. En aquesta edició s’ha tornat a demanar l’aportació d’un euro i un litre de llet o d’oli a l’hora de fer la inscripció. El destinatari serà el projecte de l’Hospital de Sant Joan de Déu que ajuda als infants sense recursos, d’arreu del món, que pateixen càncer. A més de l’Hospital Sant Joan de Déu, l’organització hi col•labora també amb el Banc d’Aliments de la Creu Roja de L’Hospitalet.