Per sisè any, l’AFA de l’Escola Canigó va organitzar el seu cros, una competició en la qual participen molts dels infants i adults que pertanyen al centre. Un dia de festa, germanor i esport que sempre té una rebuda molt positiva per part de tothom.

Per això, des de l’AFA, tenen clar que és un dia que ja s’ha convertit en un clàssic del calendari escolar. “L’objectiu és fer una diada anual en la qual fem germanor d’escola i ens unim tots els cursos de l’escola, des d’infantil fins a l’ESO”, explica Ruth Montero, integrant de l’AFA del centre.

I entre els participants, més de 200, satisfacció màxima. Curses per a totes les edats i també una competició inclusiva, en la qual es va procurar fer-ho tot en silenci. “És un dia molt especial per a tots. Podem fer esport i a més avui el temps ha acompanyat”, explicava Ceferino Ruz, un dels pares que es va animar a córrer.

I a més de les curses, tallers per aprendre a fer medalles, polseres o xapes, partidets de futbol 3×3, ioga familiar i espectacles de danses urbanes. Un munt d’activitats paral·leles que van fer que tots els assistents poguessin gaudir al màxim del matí.

Finalitzat el cros de l’Escola Canigó de 2024, ja toca pensar en l’any vinent. La iniciativa arribarà a la seva setena edició.