El Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L’Hospitalet escalfa motors. El primer acte oficial, la presentació es va celebrar dijous amb la presència de l’equip organitzador del CB L’Hospitalet i d’alguns dels jugadors de l’equip amfitrió que participaran en el torneig.

Una vegada més, es tornaran a aplegar al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord els millors equips júnior d’Espanya, juntament amb altres d’internacionals. Serà entre el 15 i el 17 de desembre ja que per segon any consecutiu el torneig tindrà lloc abans de Nadal per tal de garantir la presència dels millors equips i jugadors de l’Estat.

“Hem de demostrar una altra vegada el que diu molta gent: que som el millor torneig júnior d’Europa. Per això necessitem presència internacional i aquest any ho reprenem de nou” afirma Paco Caballero, director del Torneig júnior de bàsquet Ciutat L’H.

Participaran equips de primera fila, com són l’actual campió, el Reial Madrid, el Barça, el Joventut de Badalona, el València Basket, el Manresa, l’Estrella Roja de Belgrad, el Fort IRI International Academy del Canadàu.

L’Hospi ha quedat enquadrat en el grup A, juntament amb el Barça, l’equip canadenc del Fort Erie International Academy i el València Basket. El grup B està conformat pel Reial Madrid, Joventut de Badalona, Estrella Roja, i Manresa.

Tres jugadors del planter

L’acte ha comptat amb els 3 jugadors del CB L’Hospitalet júnior que participaran en el torneig i que van iniciar-se en el bàsquet a l’escola del CB L’Hospitalet: Pau González, Asier Ferre i Martí Cedo. Aquest darrer explicava que si afronten el torneig amb les màximes ganes possibles “estic segur que ho farem, aconseguirem bons resultats”.

Trobada d’escoles de bàsquet

En aquesta edició, per primera vegada i en col·laboració amb el Consell Esportiu de L’H, el dissabte 16 de desembre es celebrarà un Trobada d’Escoles de Bàsquet de la ciutat a l’exterior del Complex de L’H Nord. Els participants tindran entrada gratuïta per aquella jornada.