El dissabte 20 de maig, al Complex Esportiu de L’H Nord, es celebrarà una nova edició del “Meeting de L’Hospitalet d’atletisme adaptat” que com és tradicional acull als i les atletes amb més nivell internacional. 

En el cartell podem observar les figures de Yassine Ouhdadi, campió paralímpic als 1.500 m i atleta de L’Hospitalet Atletisme, Fleur Jong, saltadora neerlandesa que va aconseguir el rècord del món de llargada durant l’anterior edició del Meeting, el llançador Kim López, el velocista sud-africà Jonathan Ntutu i l’atleta en cadira de rodes Carmen Giménez.

A més a més, també es presenta l’horari, amb les proves destacades del salt de llargada, els 100 mll, 200 mll i 400 mll, els 800 m amb cadira de rodes, els 80 metres promoció amb nens i nenes arribats de l’ONCE, l’Institut Guttman i els patrocinadors oficials, i finalment, uns 400 tanques amb atletes absoluts en categoria masculina i femenina, en el marc del Memorial Pere Suñé, que tancarà el meeting.

La 18a edició del Meeting of L’Hospitalet donarà inici a les 10 h i s’allargarà fins a la 13.30 h, amb l’entrega de les medalles i els premis pels guanyadors i guanyadores. En els propers dies s’anirà anunciant la llista dels i les atletes participants, amb clara ascendència a cada edició que passa, sent un dels meetings de referència a nivell europeu pel que fa al paratletisme.