L’Ajuntament ha finalitzat les obres per reorganitzar l’espai que ocupen les parades de venda ambulant de Bellvitge que cada divendres s’hi instal·len al voltant del Mercat Municipal i de la Rambla de la Marina. 

La reorganització del mercat no sedentari de Bellvitge s’ha fet amb l’objectiu d’augmentar-ne l’accessibilitat i la seguretat, millorar l’experiència de compra dels clients i la visibilitat dels paradistes i facilitar la neteja de l’espai.

A l’esplanada gran, s’han reduït els carrers de cinc a tres, de manera que se n’ha augmentat l’amplada i s’ha creat un carrer central més ampli que ofereix una visió més clara de les parades i els productes i, alhora, facilita la mobilitat dels visitants, evita aglomeracions i millora la seguretat. D’altra banda, s’ha deixat lliure la zona de bancs sota dels arbres, que s’ha convertit en un espai de descans a l’ombra per als visitants.

La reorganització del mercat permet augmentar l’afluència de persones i facilita la interacció entre clients i venedors.

Actualment, el mercat no sedentari de Bellvitge té 185 parades. Aquesta redistribució de l’espai, duta a terme per la Secció de Mercats de l’Ajuntament de L’Hospitalet, segueix la tendència actual dels mercats a l’aire lliure, que consisteix a reduir el nombre de parades per potenciar el confort en l’experiència de compra.

El mercat no sedentari funciona els divendres de 8 a 15 hores, tot l’any excepte els 2 primers divendres de setembre coincidint amb les festes majors del barri.