La ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!” ha lliurat els premis als millors platets amb un acte a Gornal Activa. Enguany, els 28 bars i restaurants participants han servit 8.108 racions.
Unes xifres que, després de deu edicions, consoliden una iniciativa que vol posar de relleu la qualitat de la gastronomia de L’Hospitalet.
Els platillos guanyadors de cada categoria han estat:
- Platillo més saborós: “l’Ou Star”, del restaurant Burning Rock&Food
- Platillo més creatiu: “Muffin anglès de fricandó i ànima de tardor”, del Pecat Còctel Bar
- Platillo de millor qualitat gastronòmica: empat entre el “Melós de vedella amb bolets de temporada”, del Tatos Bar i el “Timbal d’edamame amb escalunyes confitades a la farigola, galta de vedella a l’antiga i cruixent de pappadum”, del restaurant Punt i Coma (Hotel SB Plaza Europa)
- Platillo amb més vot popular: “Ravioli cruixent farcit de secret ibèric, ceba caramel·litzada i pernil amb puré de carbassa suau”, de La Cantonada de la Júlia
“A la tardor, platillos!” tanca la programació de les set rutes gastronòmiques de la ciutat, com la Primavera de Tapes o les de les festes majors dels barris. En total, s’han servit prop de 43.000 degustacions.
Seccions
Etiquetes