L’edifici Migdia és on s’ubica la comissaria de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet. Recentment s’ha senyalitzat perquè el ciutadà l’ubiqui a simple vista. Una intervenció que forma part de la posada en punt de l’actual comissaria, a l’espera que entri en marxa una de nova.

Abans, a l’entrada hi havia una paret grisa, sense cap identificació. Ara es pot veure un vinil on queda ben clar, que a l’edifici Migdia hi ha la comissaria de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet. Amb aquesta nova senyalització es vol que qualsevol persona de fora de la ciutat o un hospitalenc que no sàpiga exactament on es troba la comissaria, sàpiga situar-la fàcilment. No serà l’única mesura que es faci a l’edifici que acull la policia local.

“Hem senaylitzat millor la ubicació de la comissaria de la Guàrdia Urbana. Ens resten alguns detalls” explica el tinent d’alcaldia de Seguretat, Jesús Husillos. “I properament es farà una petita millora pel que fa a la seguretat interior de l’edifici” especifica Husillos.

Aquestes accions formen part de la posada a punt de l’actual comissaria, fins que no entri en marxa una de nova. I és que al ple de maig, arran de la moció del Partit Popular on demanava una nova comissaria de la Guàrdia Urbana per L’Hospitalet, el PSC va votar a favor i va tirar endavant la proposta. I és que els socialistes, al seu programa electoral per les municipals de l’any passat portaven la mesura d’estudiar la construcció d’una nova comissaria de la Guàrdia Urbana a la part nord de la ciutat.

“El que cal és analitzar on, com, amb quins recursos” detalla Husillos, “quines necessitats cobrirà aquest edifici”. El tinent d’alcalde creu que “encara és prematur” poder fer un anunci amb tots els detalls.

Segons el tinent d’alcaldia de Seguretat, Jesús Husillos, encara no hi hauria data per saber quan començarien les obres, ja que encara s’ha de redactar el projecte i no pot assegurar si s’iniciaran en aquest mandat o el següent.