L’incendi de diumenge a les Piscines Municipals ha provocat que aquest equipament deixi de donar servei i que, pel moment, es desconegui quan tornarà a estar operatiu.

Ni els bombers ni els tècnics han pogut aclarir fins al moment com es va declarar l’incendi, que va tenir lloc diumenge al vespre i que va mantenir en alerta a bombers i cossos de seguretat fins a la mitja nit.

La regidora d’Esports, Maite Revilla, ha explicat que al llarg del matí els perits estan analitzant els danys ocasionats pel foc per saber fins on arriba l’afectació. “La piscina està tancada per seguretat i tornarà a obrir quan sigui segura”, ha dit.

L’incendi es va declarar a la planta -1, a la zona dels vestidors femenins, a sota de les piscines cobertes. L’arquitecte municipal va inspeccionar la zona el mateix diumenge i va anunciar que cal apuntalar l’espai que s’ha cremat per seguretat.

Al fons l’entrada al vestuari femení, on es va declarar l’incendi

Segons Maite Revilla, el perits estan comprovant si hi ha afectació en l’estructura i en les diverses conduccions (aigua, gas, llum).

Les piscines cobertes no presenten danys visibles tot i que el fum i la cendra es poden veure a l’interior de l’aigua i al voltant.

Cendre al fons d’una de les piscines interiors

L’edifici de la recepció i on també es troben les sales de fitness no ha patit cap danys.

Altres espais alternatius

Maite Revilla ha explicat que s’ha informat per correu electrònic a tots els usuaris de les piscines del tancament d’aquestes i de la possibilitat de fer ús de qualsevol altre poliesportiu municipal.

En aquests moments s’estan buscant alternatives per a l’escola de natació, que es traslladarà a un altre equipament.

També s’està buscant un espai perquè els dos clubs que entrenen a les Piscines Municipals, AESE i Club Natació L’Hospitalet, puguin continuar amb la pràctica ordinària de la natació.