Del 14 al 28 de novembre s’organitzaran diferents activitats com ara espectacles, espais de lectura, tallers o una taula rodona per commemorar aquesta data, reflexionar sobre els drets dels nens i difondre’ls.

Entre el seguit d’activitats programables, el 17 de novembre s’oferiran algunes proposades, escollides i organitzades pels infants i joves de l’Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet, a partir de les 17.30 hores a la plaça de la Bòbila. El dia 18 tindrà lloc el Cross Escolar Solidari de L’Hospitalet organitzat pel Servei d’Esports i Joventut i la Caseta dels Drets de la Infància, dinamitzada pel Programa Municipal per a la Infància i l’Adolescència (PMIA).

Causa solidària a favor de “Héroes sin Capa”

També es llegirà el manifest elaborat pels infants i joves que són membres del Consell Assessor del PMIA. En aquest edició hi ha una causa solidària: Héroes sin Capa, una entitat sense ànim de lucre en lluita pels drets i el benestar de les persones amb autisme i les seves famílies. L’activitat és gratuïta i s’hi pot inscriure a través d’aquest enllaç.

El 25 de novembre Biblioteques de L’Hospitalet organitza Les Tales Truck..amb els Drets de la Infància 2023, amb caravanes i artefactes que expliquen històries i espai de lectura a la plaça de la Cultura.

Dimarts, 28, al Centre Cultural Bellvitge-Gornal se celebrarà l’espectacle teatral sobre l’acolliment familiar Teixint vincles, a càrrec de l’Associació Acollint la Diversitat. (Veure programa Dia Universal dels Drets de la Infància).