La campanya electoral ja ha superat l’equador i queden 10 dies per a les eleccions del 12 de maig. Els partit premen l’accelerador per intentar mobilitzar l’electorat i convèncer els indecisos.

El PSC ha fet campanya avui divendres al mercat de Bellvitge. Ernesto Carrión, diputat al Parlament i número 21 a la llista del PSC per Barcelona, s’ha referit al debat electoral que es va celebrar dijous, 2 de maig, a RTVE. Carrión ha destacat que “Salvador Illa va prioritzar els temes que més preocupen als catalans, com són la sanitat i l’educació, mentre que partits com ERC o Junts només parlaven del referèndum”.

Carrion nascut al Perú, ha demanat a totes aquelles persones que provenen d’altres països “que no mirin cap un altre costat, que s’impliquin i vagin a votar el proper 12 de maig perquè és important omplir les urnes de vots socialistes”

Carrión s’ha referit també als possibles pactes electorals. Ha assenyalat que “la política del partit socialista és dialogar i arribar a acords amb tothom excepte amb VOX, i això és el que Catalunya es mereix i el que la població catalana també demana”.