El Partit Socialista ha fet campanya per a les eleccions europees del 9 de juny des del mercat setmanal de Bellvitge. El diputat electe del PSC al Parlament de Catalunya, l’hospitalenc Ernesto Carrión, ha alertat de l’avenç de l’extrema dreta a Europa que, assegura, compta amb la complicitat de la dreta convencional.

Carrión assegura que “alguns sectors volen fer-nos retrocedir segles i acabar amb l’Europa que defensem, més verda i basada en els drets i llibertats. Lamentablement, alguns partits de la dreta tradicional han claudicat davant l’extrema dreta; per exemple el PP, que no deixa de blanquejar l’ultradreta a nivell europeu”.

En aquest sentit, Carrión, que és d’origen peruà, ha apel·lat al vot de les persones migrades per frenar l’extrema dreta i garantir “una Europa diversa i on hi càpiga tothom”.

D’altra banda, el PSC també explica que defensarà l’aplicació de la llei d’amnistia davant les veus contràries que la volen recórrer a les institucions europees.

“Seguirem fent com fins ara, explicant per què hem donat aquestes passes que normalitzen la situació a Catalunya i que han estat positives”, afirma Carrión.