El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya + Esquerra Unida i Alternativa ha estrenat la seva “Oficina Municipal mòbil”, un punt itinerant d’atenció ciutadana que s’instal·larà periòdicament en els diferents barris de L’Hospitalet perquè els veïns i veïnes puguin fer arribar les seves propostes i suggeriments als regidors republicans.

Així, el portaveu del grup municipal d’ERC+EUiA, Jaume Graells, assegura que “volem fer una oposició útil perquè els problemes no s’han d’amagar com fa el govern, sinó que s’han d’afrontar. Donarem participació a la ciutadania perquè vegi que la política és útil per a les seves reivindicacions i anhels”.

Per ara expliquen que el gruix de les queixes rebudes s’han centrat en qüestions com la seguretat i la neteja i manteniment de l’espai públic.

“Tots aquests problemes i suggeriments els traslladarem a l’equip de govern, i si no ens fan cas els plantejarem al ple municipal o als consells de districte”, explica Graells.

Des d’Esquerra lamenten que les dependències municipals que atenen la ciutadania tenen un horari molt restringit i reclamen que es faciliti la participació del veïnat.