El  grup municipal ERC+EUiA lamenta que el govern de la ciutat no dóna solució efectiva als centenars de famílies de L’Hospitalet en situació de vulnerabilitat, que porten tres mesos  sense poder fer ús de les targetes moneder, un ajut econòmic que els permet obtenir aliments.

El portaveu municipal i cap de l’oposició Jaume Graells,  acusa al govern local de “manca de sensibilitat social i d’una absoluta incompetència per no donar resposta definitiva al que és un dret bàsic com el de l’alimentació entre famílies que pateixen pobresa extrema, pobresa infantil. L’Ajuntament no està repartint les targetes moneder”.

Des d’ERC+EUiA insten al govern municipal a convocar de manera urgent una reunió amb tots els grups municipals , entitats i agents que hi intervenen per donar explicacions clares i restablir compromisos i calendaris.

De la seva banda, fonts de l’equip de govern asseguren que s’està posant fil a l’agulla per solucionar el problema i des del PSC de L’Hospitalet remarquen, a través de les xarxes socials, que l’Ajuntament està treballant el més ràpid que permet el marc legal per continuar oferint aquest recurs.