ERC+EUiA presenten una moció al proper Ple Municipal on sol·liciten que s’endrecin els terrenys propers a la zona esportiva de la Feixa Llarga. Els republicans ja van denunciar al darrer Ple, que aquesta zona pateix un abandonament per part de l’Ajuntament que provoca greus problemes de brutícia, insalubritat i inseguretat. En la moció reclamen l’ordenació de l’espai, la millora de la il·luminació i el reforç de la neteja i el manteniment d’aquest espai.

Jaume Graells, portaveu del grup municipal d’ERC, ha explicat que “nosaltres demanem que s’ordeni aquest espai, que es faci neteja regular, perquè no podem tenir una zona per on ningú passa. Només es neteja quan hi ha cross escolar. També demanem més il·luminació i més presència de la Guàrdia Urbana”.

ERC presenta una iniciativa per evitar que les famílies de L’Hospitalet es quedin sense poder accedir a les activitats de Nadal organitzades per l’Ajuntament, com el campament Reial o la Fàbrica de Caramels. Els republicans demanen mesures per prioritzar les famílies de la ciutat i evitar el caos provocat per la manca de previsió i la mala planificació municipal. També reclamen que els infants i famílies que ho necessiten tinguin garantit l’accés a les sessions especials sense estímuls sonors i lumínics, així com evitar l’exclusió del català.

ERC presenta una darrera moció conjunta amb PP on demanen la recuperació del servei de menjador als casals de Gent Gran, aturat des de la pandèmia. Jaume Graells ha defensat la recuperació d’aquest servei, així com els de podologia o perruqueria com una eina clau d’acompanyament per a la gent gran.

Graells ha assegurat que “la gent gran de la ciutat es troba sense aquest servei que és essencial per a ells, primer per donar un àpat equilibrat com a mínim al dia, però també per fer un abordatge de la solitud que malauradament molts dels nostres avis pateixen. Aquest servei també és útil per socialitzar i detectar necessitats. Realment és molt trist que encara no haguem recuperat aquest servei de menjador”.