El grup municipal d’ERC+EUiA demana al Ple que s’actuï per dignificar els espais als entorns de les vies amb dues mocions. Concretament, reclama una solució pels problemes recurrents amb els ascensors que comuniquen els barris de Bellvitge i Gornal. “Com que el soterrament de les vies sempre s’anuncia, però no s’acaba de fer mai, que s’hi actuï, per exemple, posant-hi un altre ascensor i que es remodelin els ponts”, ha explicat el portaveu Jaume Graells.

En la mateixa línia, ERC+EUiA demana que es dignifiqui la zona dels carrers de Ca n’Alós, Treball i Pintor Sorolla i l’aparcament que hi ha a la confluència d’aquestes vies, propietat d’ADIF però cedit a l’Ajuntament. “Hi ha una situació de degradació, sensació d’inseguretat, manca d’il·luminació i brutícia i ningú hi fa res”, ha afegit Graells.

D’altra banda, també presenta dues mocions conjuntes on demanen que es recuperi Ràdio L’Hospitalet després del seu tancament l’any 2012 i que es modifiquin els reglaments per millorar la participació a L’Hospitalet. “Tot són rigideses, es limita la participació, la ciutadania no pot expressar la seva veu, i això ho volem canviar”, afirma.

El grup municipal també reclamarà al Ple que es recuperin els antics magatzems Olis Regàs com a equipament públic per al barri de Santa Eulàlia.