El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya + Esquerra Unida i Alternativa demana canvis en les activitats de Nadal a la ciutat. Lamenten que, altres anys, les entrades per a les propostes infantils s’esgotessin en pocs minuts.

Per això proposen que en les properes festes les famílies residents a L’Hospitalet tinguin prioritat a l’hora de fer la reserva prèvia per internet.

En aquest sentit, el portaveu del grup municipal d’ERC+EUiA, Jaume Graells, demana que “es faciliti a les famílies de L’Hospitalet l’accés a les activitats de Nadal que requereixen reserva d’entrada, com el Campament Reial, el Circ, la Fàbrica de Joguines o la Fàbrica de Caramels. L’any passat es va portar de manera molt desorganitzada perquè va haver-hi molta demanda i moltes famílies de la ciutat no van poder entrar-hi”.

També plantegen que les persones sense accés a la xarxa puguin apuntar-s’hi de manera presencial i que es garanteixi la presència del català en les activitats nadalenques.

A més, Esquerra demana que se’n millori l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i que es reforcin les sessions sense estímuls sonors i lumínics, pensades per a infants amb necessitats especials.

Unes demandes que els republicans portaran amb una moció al proper ple municipal.