La formació ERC+EUiA presenta un total de quatre mocions al ple de Maig. A la primera, demanen que l’Ajuntament executi el projecte d’obres a diferents zones del barri del Gornal, tal com ho han pactat amb els veïns. El portaveu municipal, Jaume Graells, ha explicat que “és una aposta per un Gornal amb una mobilitat més sostenible i justa. Ha dit que “l’Ajuntament ha destinat fons europeus a fer quilòmetres de carril-bici sense cap sentit i sense parlar amb els veïns”. Els repubblicans aposten per un acord previ sobre els canvis i transformacions amb el veïnat.

En una segona moció ERC+EUIA demanen la reparació integral de la coberta de la biblioteca Tecla Sala o bé la substitució de la coberta. Amb el pas dels anys diu Graells, “no s’han previst accions que permetin tenir cura de les instal.lacions. Jaume Graells afirma que “des que Núria Marín és alcaldessa tenim problemes de goteres i filtracions que estan fent malbé l’edifici, s’han de posar cubells i posant en perill els fons documentals”.

ERC+EUiA presenten dues mocions més. Una per garantir la circulació del carrer Sant Jordi amb l’Avinguda Electricitat a Sanfeliu i una altre que garanteixi el dret a l’empadronament.