A l’entrada de l’estació de Renfe de Just Oliveres a L’Hospitalet, Esquerra Republicana ha repartit fulletons per criticar la gestió dels socialistes de Rodalies. El qualifiquen de desastre ja que al darrer any s’han comptabilitzat més de vuit-centes incidències greus en el servei dels trens. Els republicans ho comparen amb la gestió dels Ferrocarrils per part del govern català encapçalat per Esquerra, on s’han registrat una quarentena d’incidències, moltes menys que a Rodalies.

“Com pot ser que el PSC vulgui governar Catalunya, si l’únic que governa de tot el país que és Rodalies de Renfe i no funciona” explica Anna Simó, membre d’ERC de L’Hospitalet i consellera d’Educació. “Hi ha una manca de finançament crònic a Rodalies” destaca Simó, “a diferència de la gestió de Ferrocarrils que fa el govern català”.

Esquerra Republicana també ha posat en valor altres mesures sobre mobilitat que ha impulsat el govern català com la T-Jove ampliada fins als 30 anys, T-16 gratuïta, una T-Jove més barata o el desplegament de la T-Mobilitat.