El grup municipal d’ERC presenta en el proper Ple una moció relativa a la suspensió d’habitatge assequible que fa La Caixa a través de la seva Obra Social. Els republicans també se sumen a una moció conjunta amb el PSC i En Comú Podem per millorar els serveis socials dels municipis catalans

El portaveu municipal d’ERC, Antoni García Acero, ha explicat que La Caixa ha decidit suspendre l’habitatge assequible de l’Obra Social i passar-ho tot a societats mercantilistes. El portaveu del grup municipal republicà ha demanat que “l’Ajuntament i la Generalitat facin de mitjancers amb mesures que acabin amb la situació dels veïns de diferents que pateixen un assetjament immobiliari”.

ERC demana que en properes promocions d’habitatge públic les candidatures proposades per la seva gestió agafin el compromís d’elaborar contractes de lloguer no abusius. García ha dit que “espero que no es pugi tornar a repetir allò que està fent CaixaBank en aquests termes”.

Esquerra Republicana de Catalunya presenta una moció conjunta amb el PSC i En Comú Podem per millorar els serveis socials dels municipis de Catalunya.