Esquerra Republicana de Catalunya i Esquerra Unida i Alternativa presenten la seva candidatura a les municipals. L’acte s’ha celebrat a la plaça Francesc Macià.

Esquerra Republicana de Catalunya i Esquerra Unida i Alternativa presenten la seva candidatura per les municipals. Jaume Graells, el cap de llista de la coalició ha explicat que tenen un projecte sòlid per la ciutat de L’Hospitalet “portem un programa transformador que inclou barris dignes, carrers segurs, una guardia urbana organitzada i habitatge i feina per tothom”.

A l’acte de la suma d’esquerres a L’Hospitalet ha intervingut la número dos de la llista Sílvia Casola que ha afirmat “tenim un equip preparat que representa molt bé la ciutat”.

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d’Esquerra Republicana al Parlament, també ha intervingut a la presentació per explicar a la ciutadania que “a nivell de país estem treballant quatre grans transformacions: feminisme, sostenibilitat, social i democracia sense corrupció” ha detallat Vilalta.

L’acte obert, celebrat a la plaça Francesc Macià, ha acollit un centenar de persones.