Esquerra Republicana i EUiA presentarà una moció per demanar a l’Ajuntament que agilitzi els tràmits per a la cessió dels solars on s’hauria d’haver construït els instituts escola Pere Lliscart i Puig i Gairalt. Dos centres educatius que donarien resposta a l’alta demanda de la zona nord.

Jaume Graells, portaveu grup municipal ERC+EUiA, afirma que “afortunadament el desastre dels comuns amb els pressupostos no ens afecta, perquè hi ha una partida assignada. Necessitem ,però,  que l’Ajuntament desencalli  la cessió d’aquests dos solars”.

Moció de suport al comerç local

La coalició defensarà al Ple de març una moció de suport al comerç local. Tenint en compte que en els últims 4 anys han tancat més de 300 comerços a la ciutat proposen a l’Ajuntament que treballi per revertir la situació. Graells ha destacat que “som la ciutat de Catalunya que menys recursos dedica a la dinamització del comerç”.

Segons aquesta formació, algunes de les propostes dinamitzadores serien l’acompanyament d’emprenedors, la creació d’una bossa de locals buits i la recuperació dels dinamitzadors de comerços a cada districte.