Esquerra Republicana inicia la campanya a L’Hospitalet amb la voluntat de guanyar i donar continuïtat a les polítiques progressistes de Pere Aragonès. El cap de l’oposició de L’Ajuntament, Jaume Graells ha estat l’encarregat de fer de portaveu del seu partit a la paradeta que han instal·lat al mercat ambulant de Bellvitge.

Graells parlant amb una veïna a la paradeta d’ERC

“Centrarem la campanya a explicar què ens juguem a la ciutat de L’Hospitalet si aconseguim un govern progressista i que sigui capaç d’exigir un finançament per a Catalunya, que és el que ens mereixem” ha comentat Graells. I és que el polític també ha afirmat que amb la victòria republicana, L’Hospitalet sortirà guanyant amb més escoles i centres sanitaris.

De fet, des d’ERC critiquen que si no s’han impulsat més equipaments en els darrers anys és per culpa de l’alcaldessa Núria Marín: “Les escoles ja les tenim; hi ha acord de govern, hi ha pressupostos, tot està preparat perquè L’Ajuntament es digni a fer els tràmits per tal que es pugui fer l’institut Jaume Botell, que ja té pressupost, l’escola Pere Lliscart, que ja té pressupost i l’escola Puig i Gairalt, que ja té pressupost.”

Respecte als centres sanitaris, Graells destaca la bona feina feta pel govern d’Aragonès a la ciutat i posa d’exemple la futura obertura del segon CAP de La Florida o el projecte del CUAP i CAP de Sant Josep.

Fulletons que s’han repartit als veïns i veïnes