La portaveu del grup municipal de L’H en Comú Podem, Ana González, ha repassat la feina feta durant el mandat i la situació de cara a les eleccions municipals, en una entrevista al Diari de L’H. Les crítiques al que consideren model d’especulació urbanística de l’equip de Govern i la seva lluita per una ciutat més feminista i igualitària són els conceptes destacats.

Ana González critica en l’entrevista publicada al Diari de L’H el model “profundament obsolet del PSC: la ciutat del totxo i l’especulació”, i en posa diversos exemples, entre ells els del PDU Granvia i Cosme Toda. D’aquests, repassa la seva situació actual, després dels contenciosos interposats. En el primer cas, encara no estan satisfets amb les volumetries i l’edificabilitat del projecte.

En el segon cas, esperen aturar els edificis encara no construïts a Cosme Toda i, també, demanen responsabilitats per aquells que ja estan molt avançats i que denuncien que tenen com a base “un pla basat en un plànol irregular, modificat pel mateix Ajuntament”.

En l’entrevista Ana González també parla del cas Consell Esportiu, els pisos buits i el problema de l’habitatge, així com la candidatura de L’H en Comú Podem per a les properes eleccions municipals del mes de maig.