El taitxí és una art marcial xinesa mil·lenària que, segons els seus practicants, proporciona molts beneficis saludables. Tot plegat, gràcies a una sèrie de moviments lents que ajuden a l’equilibri de la ment, la respiració i el cos. A més, millora la salut cardiovascular reduint el risc d’infarts. La pràctica regular del taitxí està especialment indicada per a les persones que pateixen dolors crònics, hipertensió, arterioesclerosi o estrès.

Amb aquesta carta de presentació torna a partir del 1 de juliol l’activitat “Taitxí al parc”, amb sessions gratuïtes en cinc parcs de la ciutat i en horari de matí i tarda.

  •          Can Cluset, de l’1 al 4 de juliol
  •          La Remunta, del 8 a l’11 de juliol
  •          Bellvitge, del 15 al 18 de juliol
  •          L’Alhambra, del 22 al 25 de juliol
  •          Les Planes, del 29 a l’1 d’agost

Els horaris són els següents: els dilluns i els dimecres, de 19.30 a 21 hores, i els dimarts i dijous, de 9.30 a 11 hores. No cal inscripció prèvia i es recomana a les persones que hi participin que, entre altres, utilitzin calçat i roba còmodes i que portin aigua.

Aquesta activitat, basada en la concentració i el moviment suau, és apte per a totes les edats i condicions físiques i ajuda a millorar l’equilibri físic i mental, la concentració, la flexibilitat, la coordinació i la memòria.