La Florida no va poder passar de l’empat davant del cuer en un partit boig. L’equip presidit per Eugenio Máñez va veure com el rival s’avançava 0-2 i només en el temps afegit va poder empatar a tres. La Florida és dotzè amb vuit punts i el proper rival serà El Prat. 

Les categories inferiors del futbol català són propenses a les sorpreses. El cuer, el Valldoreix, es va presentar al camp de La Florida sent el segon equip més golejat, en aquell moment, del grup 10 de la Tercera Catalana. Va sortir sent el més golejat però amb un puntet que eren tres a falta d’un minut per acabar el partit.

El Valldoreix davant de la sorpresa de tothom es va col•locar 0-2 en el minut 24 de la primera meitat. L’equip de Carlos Molina va veure com li van anul•lar un gol en el minut 34. Juanito, però, va escorçar distàncies i amb l’1 a 2 es va arribar al descans.

La segona meitat va començar amb domini de La Florida que es va reflectir en el gol de l’empat. Els locals buscaven la victòria quan el Valldoreix va aconseguir el 2-3 obtingut pels visitants en transformar una pena màxima.

Nou cop per La Florida que va poder salvar una mica els mobles en aconseguir l’empat a tres en el darrer minut del temps afegit. Segon empat en set partits, vuit punts i dotzè a la classificació. El proper rival serà l’Atlètic Prat, que és desè, amb un punt més que La Florida.