Avui ha obert portes Net Zero Tech, la primera fira per a la descarbonització i la neutralitat climàtica. El recinte firal de La Farga acollirà, al llarg de dos dies, a desenes d’empreses líders en tecnologies de zero emissions, juntament amb experts i professionals compromesos amb la transició cap a la neutralitat climàtica.

La lluita contra el canvi climàtic s’ha convertit en una lluita primordial a tot el món. Una de les accions més essencials demana reduir o eliminar les emissions de gasos d’efecte hivernacle, i en particular el diòxid de carboni, generat per l’activitat humana. Davant d’això, Net Zero Tech ofereix un gran espai a les empreses que busquen solucions efectives per tal d’aconseguir l’eficiència energètica. Solucions que passen per l’electrificació amb energies renovables i hidrogen.

Els visitants també poden trobar solucions que van des de la captura, transport, emmagatzematge i reutilització del CO₂, fins a tecnologies ja existents d’hidrogen, biogàs i altres combustibles renovables.