L’Ajuntament ha enderrocat l’edifici de l’antiga escola d’adults de Santa Eulàlia situat al carrer Alhambra. Aquest solar ha d’acollir el futur CAP de Santa Eulàlia que ha de construir la Generalitat.

L’antiga escola Francesc Macià és ara un munt de runes. L’espai, que havia acollit fins fa dos anys l’escola d’adults de Santa Eulàlia s’ha enderrocat i a final de mes està previst que el solar estigui net.

L’enderroc de l’edifici, realitzat per l’Ajuntament, era un requisit indispensable perquè la Generalitat planifiqui la futura construcció del CAP en aquest solar. Segons Miguel Mansergas, membre de l’associació Cinc Carrers de Santa Eulàlia i vocal de sanitat de la Federació d’Associacions de Veïns, “ara la pilota està a la teulada de la Generalitat. Ja tenen el solar per poder construir el CAP”.

El nou Centre d’Atenció Primària de Santa Eulàlia és una de les actuacions de l’àmbit de la sanitat reivindicades pels veïns. Miguel Mansergas explica que el CAP actual, situat al baixos d’un edifici del carrer Jacint Verdaguer, s’ha quedat petit. “Han hagut d’habilitar lavabos per fer més sales de consulta”, afirma.

CAT Salut havia posat com a condició per elaborar un projecte que s’enderroqués l’edifici de l’antiga escola d’adults. Els veïns portaran el tema a la pròxima reunió que tindran amb aquest organisme per intentar que la Generalitat acceleri el procés i el nou ambulatori per al barri es construeixi el més aviat possible.