Els nens i joves de L’Hospitalet que aquest estiu volen jugar, aprendre i fer amics estan d’enhorabona gràcies a la iniciativa Espais oberts per un estiu enriquit que l’Ajuntament ha posat en marxa fins al 26 d’agost. De dilluns a diumenge de 17 a 21 hores hi haurà propostes gratuïtes a l’aire lliure per passar les vacances de la millor manera.

Les activitats es poden trobar als espais exteriors de sis escoles que cobreixen tots els districtes: Sant Josep-El Pi, Santiago Ramón y Cajal, Pompeu Fabra, Pau Casals, Puig i Gairalt, i la Marina. Aquest és el quart any que se celebren les activitats.

Un espai idoni per socialitzar

Des del consistori expliquen que aquestes activitats potencien “el vessant social dels espais educatius” mitjançant la consolidació “del sentiment de pertinença amb el territori; promoure el civisme i la convivència, i oferir espais de socialització per a infants i joves”.

A més, no cal inscriure’s prèviament per participar en les activitats que duen a terme professionals de l’entitat Ítaca. El projecte compta amb el finançament dels fons Next Generation, de la Unió Europea, a través del Ministeri d’Educació i del programa PMOE-PROA+.