Aquesta setmana arriba la 20a edició del Festival d’Arts Escèniques que organitza Plàudite Teatre, i vinculat a la Festa Major de Santa Eulàlia que també se celebra aquests dies.

Aquest dimecres s’interpreta l’espectacle “Perfectament Imperfectes” d’#ACTFEM, al Teatre Joventut i durant els propers dies es faran més representacions”.

“Per a nosaltres” ha dit la directora de Plàudite Teatre, Eugènia Delgado, “és una data molt important poder celebrar 20 anys, és una experiència que s’ha quedat dins la Festa Major de Santa Eulàlia, i de ser un festival que d’un inici gairebé estàvem sols, ara formem part de tota una agenda cultural on la gent pot gaudir de les arts escèniques”.

Sobre l’expansió del festival en altres punts de L’Hospitalet, Delgado ha afegit en declaracions a l’Entrevista de l’Informatiu, que “vàrem fer una reflexió i exportem el festival al Teatre Joventut, i sí que és veritat que també hem decidit que pugui durar un mes i en altres espais de la ciutat”.

Eugènia Delgado ha recordat que el festival “l’hem dividit en tres parts: una primera part que té més a veure amb joves amb “Noah” i “Perfectament imperfectes”; tenim una part més crítica amb l’ecofeminisme i d’explicar el que està passat a l’Amazones; i hem deixat la part més còmica, de clown, on tenim dos espectacles.