L’Oficina Jove ofereix un nou servei per acompanyar el jovent que busca una feina i un altre per informar sobre l’homologació de títols obtinguts a l’estranger. Tots dos es prestaran a la seu de l’Oficina Jove, al carrer del Llobregat, 127.

A partir d’aquest mes l’Oficina Jove posa en marxa dos nous serveis: un per acompanyar el jovent que busca una feina i un altre per assessorar sobre els procediments per a l’homologació de títols acadèmics obtinguts a l’estranger. Tots dos es prestaran a la seu de l’Oficina Jove, al carrer del Llobregat, 127.

El Club de feina és un espai actiu i autònom per a les persones que es troben en recerca activa de feina o que volen millorar la seva situació laboral actual. A través de grups reduïts, una assessora especialitzada en l’àmbit laboral ensenyarà els assistents a elaborar i millorar el currículum, a preparar entrevistes de selecció de personal i a conèixer els diferents canals de recerca de feina i els cursos de formació ocupacional existents. Aquest servei atendrà el jovent interessat els dimarts, d’11 a 13 hores.

En declaracions al programa de TV de L’Hospitalet, Aula LH, la regidora de Joventut, Laura García Manota, explica que en aquets espai “s’assessora i acompanya als joves a des de fer un currículum , preparar-se bé una entrevista o saber identificar les diferents branques laborals que tenen a l’abast”.

D’altra banda, l’Oficina Jove oferirà un cop al mes tallers mensuals en l’àmbit de l’homologació d’estudis cursats a l’estranger, adreçats a joves que tenen estudis al seu país d’origen i volen continuar estudiant al nostre país. En aquest espai s’explicarà el mapa del sistema educatiu amb les opcions de continuïtat formativa i en què consisteix l’homologació dels estudis, s’oferirà orientació en el procés de tràmits i documentació i també es resoldran dubtes de manera individualitzada. El servei es prestarà el tercer dimecres de cada mes, d’11 a 12.30 hores.

En tots dos casos cal realitzar inscripció prèvia a través del web de Joventut