Quatre concerts del cantautor Dani Flaco han posat punt final a la trajectòria del bar l’Oncle Jack. L’històric museu dedicat al whisky Jack Daniels duu prop de dues dècades, convertint el número 32 del carrer de les Roselles, en un epicentre de cicles de concerts, actuacions, monòlegs i una àmplia agenda cultural de la ciutat.

En els darrers mesos, el propietari, Jaume Ramon, ha programat concerts de comiat amb músics habituals de la sala, per acomiadar el mític local que ha regentat en els darrers trenta anys: “Aquests concerts dels darrers dies han portat molta alegria i han servit per recordar una mica els primers dies de l’Oncle Jack”

Aquells que han assistit als concerts han recordat els moments viscuts al llarg d’aquests anys i el gran nombre d’artistes del panorama espanyol que han tocat dins aquelles parets, com Andres Suárez o Ferran Exceso, entre d’altres. Però si hi ha un nom que sempre estarà lligat a l’Oncle és el del cantautor Dani Flaco.

Ha sigut ell qui ha actuat cada nit des del 27 al 30 de desembre, amb totes les entrades exhaurides. Aquests darrers concerts han tingut una forta càrrega emotiva per Flaco perquè l’Oncle Jack ha sigut com una casa per ell des del principi de la seva trajectòria:

“Aquí és on vaig començar a fer concerts de forma continuada. Amb el Jaume som amics, la relació va més enllà de cantant i propietari de local. Ell em va ajudar a la meva professionalització”. Reconeix que és un orgull poder tancar la programació musical de l’Oncle, i que caldrà un temps per païr la clausura de l’Oncle Jack.

I el mateix gerent, reconeix que durant aquest darrer any no ha sigut possible trobar algú que volgués continuar amb el projecte de música en viu. Ha confirmat també a Televisió de l’Hospitalet, que la intenció és posar-lo en venda a partir del gener, com a bar de copes.