El laboratori clandestí situat a la primera planta del centre comercial la Farga, ha creat per error un virus zombi. En aquest espai, l’aire tòxic ha contaminat els científics que hi treballen i amenaça amb què pugui arribar als carrers de L’Hospitalet el dia 31 a la tarda.

Durant aquest mes d’octubre, els infants i famílies que s’han atrevit a entrar-hi, han pogut viure una experiència terrorífica. El gerent del centre comercial, Antolí Parra, explica que el laboratori ha estat un èxit d’assistència i que l’objectiu és crear la tradició a la ciutat de celebrar Halloween: “Ens agradaria que l’Hospi Zombie Walk quedi com un esdeveniment lligat a la ciutat”.

Tots aquells que aquest dimarts vulguin encarnar als morts vivents podran acostar-se a la plaça de Lluís Companys a partir de les 16.00 de la tarda, on hi haurà tallers de maquillatge a càrrec dels alumnes de l’Institut Salvador Seguí.

També hi ha la possibilitat d’anar directament disfressat i acompanyar al grup de zombis que, a partir de les vuit del vespre, sortirà des de la plaça cap al centre comercial La Farga acompanyats pels tambors de la Colla del Folcat Diabòlic.

Un cop la marxa arribi a la Farga, els assistents podran gaudir d’una exhibició de ball de la mà de Street Dance Area, una zona de Dj i de l’espectacle Comedy Horror Nights.