Tècnics municipals estan revisant l’edifici del passatge Oliveras, 22, al barri de Collblanc La Torrassa que aquest cap de setmana s’ha esfondrat 15 cm. Encara es desconeixen les causes que van provocar l’esfondrament al terra de la porteria de l’immoble amb 22 habitatges i que no va causar ferits. Els veïns encara no saben quan podran tornar a les seves llars.

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha reallotjat 21 persones a la residència municipal Els Alps. La resta dels veïns i les veïnes han marxat amb familiars i amics.

La regidora del districte, Olga Gómez, ha explicat que van acompanyar els veïns des del primer moment i que els van deixar entrar a l’edifici 10 minuts per agafar coses bàsiques com medicines o ulleres. “Encara no es pot saber quan de temps poden estar desallotjats. Els tècnics estan treballant en l’informe i es desconeixen les causes”.

El president de la comunitat de veïns ha confirmat que “dissabte ens van trobar un forat de 15 centímetres a l’escala de la porteria i vam avisar als bombers quan van veure que el forat s’havia fet més gran al dia següent”.

Es tracta d’un edifici antic de tres plantes i no hi ha cap tipus d’obres al voltant.