El sector del taxi es mobilitza aquest dimarts, 5 de setembre, pels carrers de Barcelona. Han convocat una marxa lenta que sortirà a les 10h del matí de la plaça Espanya i que avançarà fins al Parlament.

La concentració començarà a les 9h del matí a l’avinguda Maria Cristina i a les 10h sortirà la marxa des de plaça Espanya i que passarà pels carrers Gran Via, Balmes, Pelayo, plaça de Catalunya, Fontanella, Plaça Urquinaona, Via Laietana, Trafalgar, Passeig Lluis Companys, Passeig Picasso i Marqués d’Argentera fins arribar al Parlament. També hi ha una parada prevista davant de l’Autoritat Catalana de la Competència, a la Via Laietana. La mobilització està convocada pel sindicat Èlite Taxi.

La mobilització de dimarts denuncia la sanció de 123.000 euros que l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) ha imposat a l’entitat per fer boicot a Uber i altres plataformes. De fet, un cop la marxa arribi al Parlament, hi volen demanar una comissió d’investigació per a poder veure el possible tracte de favor de l’ACCO a Uber. Un cop acabi la jornada de dimarts, el sindicat podria anunciar noves mobilitzacions per als pròxims dies.