El grup Els Sírex tancarà els concerts de la Remunta diumenge, 23 d’abril, a les 19 hores. Dos dels membres del grup, Leslie i Juanjo han passat pel plató mòbil de Televisió L’Hospitalet i han avançat que oferiran un concert de 90 minuts “a tope”.

Durant l’entrevista els dos músics han explicat que han viscut de la música i per la música i que és un orgull poder continuar actuant. “Tenim un públic que són els fills i el nets del nostre primer públic”, expliquen.

Han recordat que alguns dels seus temes, com “La escoba” o “Que se mueran los feos” formen part del patrimoni musical del país. “Tenim darrera una motxilla de moltes cançons que són molt conegudes”, han dit.

Leslie ha recordat un momento important de la seva carrera: quan el 1965 van actuar com a teloners dels Beatles a Barcelona. “Com que no sabíem si finalment es faria el concert, per qüestions polítiques, ens vam compromotre a un altre concert a Cornellà. Al final vam actuar amb els Beatles i vam haver de marxar a Cornellà i no vam poder veure el final del concert dels Beatles”, diu.