Puig, empresa líder mundial de fragàncies, perfums i cosmètica, referma el seu arrelament a L’Hospitalet amb una segona seu corporativa a la plaça Europa, que ha inaugurat oficialment el 14 de febrer, el Dia dels Enamorats, i amb la parella segurament més simbòlica d’Espanya, Ses Majestats Felip i Letizia.

El nou edifici T2 de Puig té 20 plantes i una superfície total de 21.000 metres quadrats i presenta un disseny arquitectònic de cubs superposats i desencaixats. El color fosc contrasta amb la blancor de l’edifici principal, inaugurat per Puig el 2014, també més alt. Hi treballaran 500 professionals i, entre d’altres departaments de la companyia, hi acollirà els departaments d’Operacions i d’Innovació dotats amb tecnologia punta dins el món olfactiu.

Marc Puig, president executiu de la companyia, destacava que aquesta nova seu fa palès “el nostre compromís amb Barcelona”.

Puig aglutina marques de perfumeria i estètica de nivell mundial, com Nina Ricci, Paco Rabanne, Carolina Herrera, Jean Paul Gaultier, Prada i Valentino, entre d’altres, i factura 3.600 milions anuals.

Segons Marc Puig, “la discreció de la nostra família ha fet que sempre haguem preferit potenciar les marques, més que el nom de l’empresa”.

A banda del Rei i la Reina, la inauguració del nou edifici de Puig a la plaça d’Europa va comptar amb una representació institucional de màxim nivell, amb el ministre d’Indústria, Jordi Hereu, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcaldessa, Núria Marín.

Els monarques Felip i Letizia ja van assistir a la inauguració de la primera seu de Puig a L’Hospitalet, l’any 2014, i no van faltar a l’obertura de la segona. En acabar la visita institucional van saludar el centenar de persones que s’havien concentrat a les portes de l’edifici.