Amb el lema ‘Treu els ulls de la pantalla, surt al carrer i balla!’, l’Esplai Pubilla Cases ha donat el tret de sortida al Carnaval, una de les festes on la disbauxa, la imaginació i la diversió prenen als carrers de la ciutat. Enguany l’Esplai Pubilla Cases ha volgut incidir en la importància de deixar les pantalles apartades durant una estona per gaudir de la festa amb companys i amics. A la festa no han faltat les botifarres d’ou i les truites per celebrar l’inici del Carnestoltes.

Marginia Zapata, coordinadora pedagògica de l’Esplai Pubilla Cases, ha explicat que “com a entitat ens preocupa les pantalles i volíem transmetre aquest missatge a través de la festa. És important compartir amb els nostres veïns i veïnes les activitats de carnestoltes, ballar, cantar, i divertir-nos junts i deixar descansar el mòbil o la tablet”.

L’Esplai Pubilla Cases ha organitzat durant tota la setmana diverses activitats per gaudir de la festivitat de Carnestoltes. Garantir una bona participació dels veïns i veïnes, motivar els infants i joves a participar de la rua de l’esplai, i sobretot que tothom és diverteixi. Aquest és el principal objectiu de les diferents iniciatives que s’han posat en marxa des de l’entitat.

Són dies on l’esperit del rei Carnestoltes s’apodera de petits i grans. Dies on el ball, la disfressa i la diversió són les protagonistes. El Carnaval serveix a més a l’esplai per fomentar valors i aprenentatges entre els nens i joves.

Marginia Zapata ha assegurat que “és una festa on podem transmetre missatges molt potents per acostar-nos a aquest canvi social que volem, perquè és un moment on el barri ens escolta, on el barri s’apropa”.

Activitats de Carnaval de l’Esplai Pubilla Cases

Divendres 9 de febrer, serà el torn de la festa de disfresses. Els nois i noies de les diferents seccions de l’esplai podran anar disfressats d’allò que vulguin i hauran d’assolir una sèrie de reptes per grups que els aportarà la sorpresa final, l’entrega de premis.

Dissabte 10 de febrer, participaran a la Rua de L’Hospitalet

Dimarts 13 de febrer, Presentació de la Vella Quaresma i enfrontament amb la Reina Carnestoltes.

Dimecres 14, de febrer, dimecres de cendra, acomiadaran el Carnaval amb l’animació del personatge de la Sardina.