Un cop finalitzat el Ple extraordinari de canvi a l’alcaldia, Televisió L’H i L’Hdigital han pogut recollir les opinions del portaveus municipals a les propostes presentades pel nou alcalde, David Quirós.

La regidora socialista Laura García Manota, ha destacat que en la nova etapa que ara s’obre amb David Quirós al capdavant, cal establir aliances amb les diferents administracions i amb el teixit econòmic i social per fer front als nous reptes.

Per la seva banda, el portaveu del grup d’ERC+EUiA, Jaume Graells, ha explicat que continuaran fent oposició. “La nostra preocupació és la ciutat dels barris, de la gent, dels problemes que estem patint”, ha dit. Tot i això ha afirmat que Quirós pot comptar amb la seva formació si es troben vies de diàleg.

Sonia Esplugas, portaveu del grup popular, ha declarat que el nou alcalde coneix els problemes de la ciutat i així ho ha fet saber durant el seu discurs. “Nosaltres continuarem fiscalitzant les accions que ha proposat perquè realment es compleixin”, ha dit.

El portaveu de Vox, Francisco González, ha dit que, sobre l’acció futura del nou alcalde, no esperen canvis en relació al govern de Núria Marín.  “No tenim esperances en la gestió de David Quirós. La seva gestió fins al moment, en el seu àrea, ha estat totalment ineficient”, ha conclòs.

Per últim, el portaveu del grup de L’H en Comú Podem, Manuel Domínguez, s’ha mostrat esperançat. “Esperem canvis. Esperem que no hagi estat només un canvi de nom”, ha dit. Domínguez ha destacat que a més de Núria Marín, també ha deixat el carrer Francesc Belver. “És el relleu de les dues persones més importants de l’Ajuntament. Esperem que el canvi sigui real”.