Els Pioners de L’H confien que aquesta pugui ser una gran temporada. L’equip ha estat capaç d’eliminar de la Copa d’Espanya als actuals subcampions, els Ossos de Madrid, i de plantar cara als Badalona Dracs jugant com a visitants i amb el quarterback titular, Álvaro Canals lesionat

A més a més, cal valorar que davant dels Dracs van formar part del primer equip prop d’una desena de jugadors júniors amb els que compta l’entrenador en cap, Albert Fernández. Una situació que agrada molt al club. Tant és així que el president David Castillo ha dit que “gràcies al contacte directe i constant entre Albert Fernández i l’estructura júnior estem veient resultats. Prova d’això és que al darrer partit hi havia vuit o nou júniors amb el primer equip. Això feia molts anys que no es veia al club”.

Els enfrontaments amb els Badalona Dracs encara no s’han acabat. De fet, aquest dissabte es tornaran a veure les cares a la Final de la Copa Catalana on no descarten donar la sorpresa. Sobre aquest nou enfrontament el head coach, Albert Fernández ha comentat que “serà la segona part del duel de semifinals de la Copa d’Espanya. Sabem com estem els dos equips. Sabem que Álvaro Canals arribarà molt just de forma i que el Silver Salazar haurà de fer quarterback”.

La Sèrie A donarà el tret de sortida el 13 de gener quan els Pioners rebin als Saragossa Hurricanes. Es tracta de la competició més exigent, però tot i això l’objectiu és ambiciós. “Volem arribar a play-off i a partir d’aquí posar el cronòmetre a zero perquè és com si comencés una nova competició. Tenim equip per arribar a semifinals”, assegura Albert Fernández.

Els Pioners compartiran grup a la Sèrie A amb els Badalona Dracs, Barcelona Pagesos, Mallorca Voltors i Saragossa Hurricanes. Els dos primers passaran a les semifinals.